W dniach 11-12 marca 2022 odbędą się warsztaty metodyczne dla nauczycieli "Wytwarzanie, przetwarzanie, konsumpcja - czyli porozmawiajmy o żywności". Materiałem do pracy będzie pakiet scenariuszy zajęć w 10 modułach, które powstały w ramach projektu „Żywność – z tradycją w nowoczesność”, dofinansowanego przez Niemiecką Fundację Federalną Środowisko (niem. DBU). Podczas zajęć przybliżone zostaną założenia scenariuszy, przeprowadzone zostaną także próbki zajęć.

Planowany harmonogram:

  • piątek od 13.00 do 18.00
  • sobota od 9.00 do 13.00 (+ możliwość konsultacji)

Osoby zainteresowane udziałem proszone są o wysłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego do dnia 09.03.2022 na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W przypadku pytań, prosimy o kontakt:
Daniel Bodył
+48 797993701
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Warsztaty realizowane w ramach projektu "Żywność - z tradycją w nowoczesność, dofinansowanego ze środków Niemieckiej Fundacji Federalnej Środowisko (DBU) i realizowanego we współpracy ze Slow Food Deutschland e.V.

Der Workshop findet im Rahmen des Projekts „Lebensmittel – traditionell und modern” statt. Das Projekt wird durch die Deutsche Bundesstiftung Umwelt gefördert und in Zusammenarbeit mit Slow Food Deutschland e.V. durchgeführt.

 

  

Ogród ekologiczny

Chcesz być na bieżąco?

Zapisz się do naszego newslettera i dowiaduj się pierwszy o nadchodzących wydarzeniach!

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.